Voorbereiden​

Alles wat u moet weten voor een Baby Spa bezoek
Leuk dat u interesse heeft in Ollie Baby Spa. Wij begrijpen dat u met een aantal vragen zit alvorens u een baby spa sessie wil inplannen. Wij hebben voor u de meeste vragen beantwoord. Neem deze gerust even door zodat u en uw baby zich optimaal kunnen voorbereiden op een bezoek.

Probeer uw afspraak altijd in te plannen vlak na een lange dut of na een voeding. Voor jonge baby’s raden we altijd aan om ’s ochtend te komen. Jonge baby’s hebben immers nog heel wat prikkels te verwerken doorheen de dag. De ochtenden zijn daarom ideaal om sessies te boeken. Qua leeftijd is het zeker aangeraden om zo jong mogelijk te starten om gewenning te creëren en maximaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen.

Ollie Baby Spa vraagt om max. 15 minuten voor aanvang van de sessie te komen. Op die manier kunnen jullie rustig opstarten.

Indien u een baby spa sessie boekt, boekt u altijd een groepssessie waarbij er 3 baby’s aanwezig zullen en kunnen zijn. Tenzij u een privé sessie boekt.  Bij een groepssessie mogen er maximaal 2 volwassenen komen. Mocht u met meerdere familieleden willen komen, dan kunt u bij ons een privé sessie boeken.

Een volle spaarkaart betekent dat u recht heeft op een korting bij uw eerst volgende sessie. U dient uw spaarkaart altijd bij u te hebben zodat u kunt sparen.

Heeft u een cadeaubon gekregen? Dan mag u zelf bellen om een afspraak met ons te maken.  Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.

U mag zeker enkele foto’s en filmpjes maken. Ik heb een speciale foto hoek waar u foto’s kunt maken. 

U kunt een flesvoeding meenemen indien uw baby flesvoeding krijgt en een luier voor achteraf. Baby’s zijn over het algemeen erg hongerig na een baby spa sessie. Een zwemluier, biologische massageolie en handdoeken krijgt u ter beschikking van ollie baby spa.

Hoeveel sessies, dat bepaalt u volledig zelf. Sommige ouders komen wekelijks. Ook zijn er ouders die 3-wekelijks komen. Voor een optimaal kunnen genieten van alle voordelen van de baby spa, raden wij minstens 1 keer per week aan. Bij onze beurtenkaart geniet u enerzijds van een mooie korting en kan uw baby lekker genieten.